De Boeg Oegstgeest

Over dit project

Aan de Haarlemmerstraatweg te Oegstgeest op de locatie van het voormalige MEOB terrein, wordt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw (“De BOEG”) ontwikkeld met 21 eenheden. Het bedrijventerrein DE BOEG is het nieuwste bedrijventerrein in de omgevingen. Op het terrein is in de nabije toekomst een grote diversiteit aan bedrijven te vinden zoals Noordman houthandel, Praxis, Bosrand, Keijzer transport enz.
De bereikbaarheid is optimaal te noemen door de ligging van het bedrijventerrein direct aan de rijksweg A44, vanwaar er een directe verbinding is naar zowel Amsterdam als Den Haag.
Het bedrijfsverzamelgebouw is ontworpen met hoogwaardige materialen. Het is bedoeld voor bedrijven die behoefte hebben aan een werkplaats, opslag, kleine showroom, studio of anderszins, met parkeren voor de deur. Multifunctioneel en bovendien uitermate geschikt te noemen indien u een startende ondernemer bent of juist toe bent aan een volgende stap met uw bedrijf!
Bouwjaar: 2018.

 

BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelgebouw is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens als goed te kenmerken. Diverse bushalten zijn gelegen op loopafstand.

 

OPPERVLAKTE / INDELING
De units variëren in oppervlakten hebben bijna allen een (gedeeltelijke) verdiepingsvloer. Units beschikbaar vanaf ca. 99 m².

 

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Elke unit beschikt over 1 of 2 eigen parkeerplaatsen.

Project

21 bedrijfsunits en een self-service tankstation

Locatie

Oegstgeest

Status

Opgeleverd

Opdrachtgever

Chronos Vastgoed BV

Categorie
Nieuwbouw