Over ons

CHRONOS GROEP

Chronos Groep is opgericht door Bert Jan van Beers en Kees Hogewoning. Beide personen hebben een uitvoerige achtergrond in projectontwikkeling en projectrealisatie.

 

Kees Hogewoning heeft voor meerdere bouwbedrijven gewerkt en ook zelf leidinggegeven aan een eigen bouwbedrijf met een jaaromzet van circa 50 miljoen en circa 55 vaste medewerkers. Als ontwikkelende aannemer heeft Kees diverse bedrijfs- en woongebouwen in de bollenstreek gerealiseerd. Kees is de drijvende kracht geweest achter de ontwikkeling en realisatie van bedrijventerrein Klei-oost.

 

Bert Jan van Beers heeft op projectbasis voor diverse vastgoed gerelateerde bedrijven gewerkt zoals o.a. corporaties, projectontwikkelaars, aannemers, gemeentes, banken en particulieren. Vanuit deze grote diversiteit aan opdrachtgevers is een breed perspectief ontstaan over vastgoed en vastgoed ontwikkeling in het algemeen. Na diverse jaren actief geweest te zijn als troubleshooter in de vastgoedsector heeft Bert Jan een eigen bedrijf opgezet voor de realisatie van zorgvastgoed conform het principe van scheiden wonen en zorg. Na enkele succesvolle projecten is besloten om de krachten te bundelen met Kees Hogewoning en de entiteit Chronos op te richten.

 

“Eerst de goede dingen doen, voordat de dingen goed worden gedaan.”

 

 

Chronos Groep ontwikkelt voornamelijk woningbouwprojecten en bedrijfshuisvesting. Wij zijn continu opzoek naar nieuwe ontwikkellocaties waar vanaf 20 woningen en/of 20 bedrijfsunites gerealiseerd kunnen worden. Mocht u de (ontwikkel)mogelijkheden van een stuk grond willen bespreken dan kunt u contact met ons opnemen.

Chronos nieuws

Een greep uit onze projecten

AquaMarijn

Jachthaven Tijssen in Zoeterwoude Rijndijk is getransformeerd in project de Aquamarijn.

De Boeg Oegstgeest

Aan de Haarlemmerstraatweg te Oegstgeest op de locatie van het voormalige MEOB terrein, is een bedrijfsverzamelgebouw (“De BOEG”) ontwikkeld met 21 eenheden.

Triarchium Den-Haag

Naast de Britisch school, op het bedrijventerrein De Dijken in de nieuwe wijk Leidschenveen in Den Haag, is een bedrijfsverzamelgebouw met 15 units gebouwd.

86

Projecten

13

Herontwikkeling

73

Nieuwbouw

54

Samenwerkingen